VIISUMIT

Voimme ottaa valokuvia viisumia varten ilmaiseksi täällä toimistossa

Tarvittavat asiakirjat

01

Passi

Passin pitää olla voimassa vähintään 6kk viisumin voimassaoloajan jälkeen. Passin pitää myös olla täysin ehjä, esimerkiksi repeytyneitä sivuja ei hyväksytä.
02

Valokuva

1 kpl valokuva (väri kuva), ns. passikuva on suositeltava - Korkeintaan 6kk vanha. (Voimme ottaa valokuvia viisumia varten ilmaiseksi täällä toimistossa).
03

Matkavakuutustodistus

Kirjallinen todistus matkavakuutuksesta, joka on voimassa Venäjällä. Todistuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:nimi ja syntymäaika, voimassaoloaika = vähintään viisumin voimassaoloaika. Vakuutuksen tulee kattaa kaikki kulut äkillisen matkasairauden varalta sekä vainajan kotiinkuljetuskustannukset.
04

Hakemuslomake

Toimituskulut

01

Tavallinen kirje kotimaahan - 10€

Toimitus vastaanottajan postilaatikkoon pääsääntöisesti 4 työpäivässä.

02

Pikakirjeenä SUOMI - 15 €

(Lähetystunnuksen avulla voit seurata kirjeen kulkua). Toimitus vastaanottajan postilaatikkoon pääsääntöisesti 1-2 työpäivässä.

03

Pikakirjeenä EU - 30 €

(Lähetystunnuksen avulla voit seurata kirjeen kulkua). Toimitus vastaanottajan postilaatikkoon pääsääntöisesti 7-9 työpäivässä.

04

Oma kirjekuori - 0€

Riittävin merkein varusteltuna 

Mikä viisumi sopii minulle?


Me autamme valitsemaan juuri Sinun matkaasi sopivan viisumin.
Seuraavassa on lyhyesti eritelty eri viisumityypit suomen kansalaisille:

Turistiviisumi (1, 2 ja monikertaviisumi)

Kertaviisumi on paras ja edullisin ratkaisu, mikäli käyt kerran Venäjällä - esimerkiksi lomamatkalla. Viisumi on voimassa 2-30 päivää ja oikeuttaa yhteen matkaan Venäjälle ja takaisin. Vastaavasti kaksikertaviisumi oikeuttaa kahteen matkaan ja se on voimassa kolme (3) kuukautta.

Monikertaviisumi  (6 kk turistiviisumi)

Mikäli aiot käydä Venäjällä toistuvasti, on oikea ratkaisu monikertaviisumi.  Viisumin avulla voit oleskella Venäjällä yhteensä 90 päivää 180 päivän aikana. 

Sähköinen e-viisumi (kertaviisumi)

Sähköinen kertaviisumi oikeuttaa enintään 16 vuorokauden matkaan ja se on voimassa 60 päivää. Matkapäivät lasketaan kalenteripäivinä niin, että tulopäivä on ensimmäinen päivä ja lähtöpäivä viimeinen päivä kellonajasta riippumatta. Eli maassa voi meno- ja lähtöpäivän lisäksi oleskella 14 päivää.

Matkatoimisto Saimaan Liikenne OY

Kauppakatu 40 B 27
53100 Lappeenranta
[email protected]
+358 50 5568889